Volgen

Event URL

Iedere event (website) die aangemaakt wordt in Momice krijgt een unieke URL. De opbouw van de URL is als volgt: https://code.momice.com. Het ‘https’ gedeelte zegt dat de gegevens van de registratie pagina veilig naar de server verstuurd worden. De unieke code die hierop volgt, zorgt ervoor dat men niet op de site kan komen als de link niet bekend is. Het gedeelte ‘.momice.events’ verwijst naar het hoofddomein waar alle event websites onder vallen. Als je liever een eigen URL wilt, kan Momice iedere beschikbare domeinnaam voor je registreren. Je hebt in dat geval verschillende opties:

• Masken
  • Wildcard ongelimiteerd masken
  • Alternatief voor masken: Subdomein
  • Subdomein (alternatief voor masken)
  • Redirect (alternatief voor masken)
  • Eigen afzender-adres

Masken
Bij ‘masken’ zorgt Momice ervoor dat jouw gewenste URL in de browser getoond wordt. Je bezoekers kunnen via dezelfde URL op de website komen. Een website masken is bewerkelijk en vereist de volgende stappen:

• Kies een beschikbare URL en geef deze door aan Momice. Een URL kan eenmalig geregistreerd worden, maar na het event opnieuw gebruikt worden. Wanneer je al een URL in je bezit hebt, moeten de rechten (tijdelijk) worden overgedragen aan Momice, zodat het team het masking proces kan voltooien. Na het event worden de eigendomsrechten terug overgedragen aan jou.
  • Momice registreert de URL en legt deze voor een jaar vast.
  • Momice installeert de nieuwe URL op de event website.
  • Momice zorgt ervoor dat de originele Momice URL in geen enkele link meer voorkomt.
  • Momice installeert een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat de registratiegegevens van de registratiepagina versleuteld (beveiligd) verstuurd worden naar de servers.

Let op: Houd rekening met 5 werkdagen voordat het masken voltooid is. Standaard .com en .nl domeinen zijn goedkoop en sneller vast te leggen. Het aanvragen van buitenlandse existenties kan langer duren doordat er goedkeuring van het betreffende land gevraagd moet worden.

Wildcard ongelimiteerd masken
Met behulp van een Wildcard kan Momice één hoofddomein registreren waaronder oneindig veel sub-domeinen aangemaakt kunnen worden.

Voorbeeld:
Hoofddomein: www.achmea-events.nl
Subdomein 1: www.event1.achmea-events.nl
Subdomein 2: www.event2.achmea-events.nl

Momice installeert eenmalig het hoofddomein op de Momice account. Als organisator kun je per event een nieuw subdomein aanmaken bij de instellingen van je event in stap 1.

Subdomein (alternatief voor masken)
Bij deze optie kies zelf een unieke URL die eindigt op .momice.events. Bijvoorbeeld: achmea-congres.momice.events. Stuur hiervoor een email naar chaim@momice.com

Redirect (alternatief voor masken)
Bij deze optie worden bezoekers van die deze website bezoeken automatisch doorgestuurd naar de Momice URL. De bezoeker merkt hier niets van, echter de Momice URL is nu wel zichtbaar in de browser van de event website. Je kunt ervoor kiezen om hiervoor een bestaande URL te gebruiken, of een nieuwe URL door Momice te laten registreren.

Eigen afzender-adres
De emails van Momice worden standaard verstuurd vanuit events@momice.com. Wil je liever je eigen afzender-adres tonen? Dan kan Momice een persoonlijke event mailbox voor je aanmaken. De afzender is dan niet langer events@momice.com, maar bijvoorbeeld info@jouwbedrijf-events.nl. Voor een eigen afzender adres vraag je een mailbox aan via chaim@momice.com. Momice installeert de mailbox dan op het account. Alle events vanuit deze account worden namens de nieuwe afzender verstuurd.